Min elektricitet fungerar igen

Om ni läst min blogg tidigare vet ni om att jag precis har köpt en valp och en valp som precis börjat få tänder biter verkligen på allting och det har hänt för min valp också. Han har nämligen bitit av varenda sladd som jag har i mitt vardagsrum och det betyder ju självklart att min el inte fungerar i mitt vardagsrum. Så nu har en elektriker i Lund varit hemma hos mig och har hundsäkrat mina sladdar. Så han var och byggde in alla mina sladdar i väggen och har även utfört en sak som gör det omöjligt för min hund att kunna bita på sladdarna som är bakom tv:en vilket var väldigt snällt. Han hade tydligen också precis köpt en valp och därför visste han hur man skulle lägga sladdarna för att inte min valp skulle komma åt dem och för det är jag evigt tacksam. Jag anlitade Elsnabben i Lund AB som erbjuder kunniga och erfarna elektriker till ett bra pris och utan deras hjälp skulle jag inte kunna känna mig säker över att mina sladdar i mitt hem inte skulle bli sönder tuggade av min valp.