Hjälpen jag fick av en besiktningsman

God morgon, god morgon! Äntligen måndag igen och en ny härlig vecka framför oss, för att börja veckan på bästa sätt tänkte jag skriva ett inlägg till er. Tanken är att det ska handla om den hjälpen jag har fått av företaget Avanze Byggteknik AB genom en besiktningsman i Stenungsund.

Jag har alltid varit en person som älskar att vara ute i naturen, det är som terapi för själen. Dessutom har det blivit att jag automatiskt kommer ut i naturen mycket mer sedan jag skaffade mina hundar, det gör att jag måste gå ut även om jag inte är på humör för det. Sedan en tid tillbaka har jag även haft en liten dröm om att ha en sommarstuga nära naturen som jag kan åka till när jag verkligen behöver lugna ner mig och slappna av. För ungefär ett halvår sedan gick den drömmen i uppfyllelse, jag köpte den perfekta lilla stugan i anslutning till både en sjö och skog. Jag och mina hundar har spenderat oerhört mycket tid där. Precis när jag hade köpt stugan anlitade jag ett företag för lite renovering för att fräscha upp den en aning, något som jag är väldigt nöjd över idag. Efter renoveringen vände jag mig till Avanze Byggteknik AB för att få deras hjälp genom en besiktningsman i Stenungsund, det var för att jag skulle se så att allt fungerade som det skulle så att jag kunde bo där utan att behöva oroa mig över något. Jag var då och är än idag väldigt nöjd över att jag vände mig till dem för att få den hjälpen, det gjorde att jag fick bästa möjliga hjälp inom området. Jag tror verkligen inte att man kan få mycket bättre hjälp än den jag fick av dem. Därför skulle jag vilja avsluta det här inlägget med att tipsa er om Avanze Byggteknik AB ifall ni möjligtvis skulle behöva hjälp av en besiktningsman i Stenungsund med omnejd, eller om ni behöver hjälp med något annat som de erbjuder.