Snickare och hundgårdar

Att få hjälp av snickare kan många gånger vara lättare sagt än gjort. Det är i alla fall den uppfattningen jag har fått tidigare. När vi skulle renovera i hallen så var det omöjligt att hitta någon som kunde hjälpa till med renoveringen. Men nu när vi skulle bygga hundgården till Smila så kände vi ändå att vi ville ge det ett försök att få hit snickare för att vi varken har tid eller ork att göra det på egen hand egentligen. Och som tur är så fick vi då kontakt med de på Karlskrona Byggtjänst. Äntligen en firma som kan skicka ut snickare för att hjälpa oss och som inte är fullbokade flera månader i förväg eller som tycker att vårt projekt är för litet.

Målet är att bygga en hundgård åt Smila ute i trädgården för att hon ska kunna vara utomhus under tiden som vi är på jobbet istället för att vara fast inne. Då skulle vi inte behöva åka hem på lunchen för att gå ut med henne heller som vi har gjort nu.

Vi har en ganska tydlig idé om hur vi vill att hundgården ska se ut men tänker att vi ska ta upp det och diskutera med snickarna och se om de har några andra bättre idéer eller om de helt enkelt bara kan komma med lite bra råd.