Kontrollansvariga på plats under bygget

Bor du på en gård och önskar bygga ett nytt stall eller kanske bygga en ny spilta eller box till dina hästar men känner dig osäker på själva bygget. Både på de snickare som ska sköta bygget åt dig samt vilka regler det är som faktiskt gäller för städ och känner att du behöver vara säker på att jobbet blir utfört på ett korrekt sätt som gör att du får ett hållbart resultat. Då kan det vara en bra idé för dig att vända dig till Magnus Axelsson Konsult AB Halmstad.

Jag bor strax utanför Halmstad, eller omkring tjugo minuter ifrån ute på landet, och när vi byggde om hemma så hade vi väldigt duktiga snickare men jag kände mig ändå lite för osäker, så mycket som man ändå har hört om fuskbyggare och allt. Så jag hade en kontrollansvarig från Magnus Axelsson Konsult AB på plats under hela tiden som projektet fortgick för att se till att det blev korrekt utfört och att det verkligen inte blev några som helst missar eller liknande från det.

I alla fall jag tyckte att det var väldigt skönt att ha någon på plats som kontrollerar och verkligen ser till att allting blir korrekt utfört. Så Magnus Axelsson Konsult AB, rekommendera dem!