Desto mer husdjur desto mer städservice

Att ha djur är väldigt mycket glädje men jag måste samtidigt erkänna att det har sina nackdelar också. Inte för att nackdelarna på långa vägar väger upp för de positiva delarna eller lyckan som husdjur ger men de finns ändå där och är viktiga att ha i åtanke när man skaffar husdjur. Jag tycker till exempel att det är lite jobbigt det här med att det blir så mycket smutsigare snabbare. Det tog inte lång tid efter att vi skaffat katterna förrän jag tröttnad på att ständigt gå omkring och plocka dammtussar och hårbollar innan jag anlitade hjälp med städservice.

Vi gjort det från Brunby Service här på Öland. Det är en städfirma som erbjuder städservice åt privatpersoner och det vi har gjort är att vi har skrivit upp oss för återkommande städservice en gång i veckan. Så skickar de hem en av sina städare som kommer och hjälper till att städa åt oss. Så de städar de utrymmen som vi känner att vi vill få hjälp med att städa och jag tycker personligen att det blir väldigt bra. Sen är det klart att det kostar lite att få hjälp med städningen så ofta, även om Brunby Service har ganska förmånliga priser, men det blir ändå värt det. Skulle aldrig göra mig av med katterna men måste ändå erkänna att om jag skulle kunna spola tillbaka tiden skulle jag nog fundera en extra gång på det här med städningen innan jag skaffade dem för att se om det skulle finnas någon annan bättre lösning för städservicen istället.